top of page
Hakkımızda
KOFİ KAHVELERİNİ
ÖZEL KILANLAR
NEDİR ?
Kahve çuvallarındaki çiğ çekirdekler kalite kontrolü yapıldıktan sonra ideal sıcaklık ve nem sağlanarak kavrulur. Öğütülen ve dinlendirilen kahvelerin üzerine yavaş yavaş soğuk su ilave edilir ve bu karışım 20 saatlik soğuk demleme sürecinden sonra filtre edilir. Isısal Sterilizasyon sayesinde raf ömrü uzatılır, asla koruyucu ve renklendirici içermez.
Soğuk demleme kahve, sıcak kahveye göre daha güçlü bir tat daha fazla antioksidan ve daha düşük asidite sağlar. Cam şişede sunularak hem sağlıklı hem de çevreye duyarlı bir ürün olması sağlanmıştır. Süt tozu, doğal süt ve %100 soğuk demleme kahve kullanılır.
bottom of page